Zoeken in deze blog

dinsdag 5 oktober 2010

Slow mode for fast people !

Mode wordt groen én stijlvol ,ook voor hippe mensen.
De laatste trend is de zoektocht naar superverfijning .
Het start bij de stoffen met een hoge kwaliteitsstandaard dankzij de laatste nieuwe technieken .Met deze ‘First-class’ materialen wordt uiteindelijk bijzondere mode, heuse kunstwerkjes, vervaardigd. Zo is er de verfijning en emotie van luxe maar toch met een groen label : hernieuwbare vezel,energiezuinig en met beperkte afval vervaardigd. De ontwerper moet van goede huize zijn om een exclusief kledingstuk te maken dat een emotionele relatie creëert tussen de verbruiker en het product . Dit zowel op vlak van draagcomfort, esthetisch duurzaamheid en functionaliteit.M.a.w. : Deze hoogwaardige fashion is misschien wel prijziger maar je kan het lang dragen en is super geraffineerd, het blijft mooi en is later nog te recycleren of te recupereren in andere modestijlen.
Ook niet te onderschatten is de opruk van de artisanale aanpak . Zoals de ‘weefgetouw stoffen’ want deze laten meer structuur en authenticiteit zien. Het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen (katoen, linnen) zonder chemische behandeling. De zelfmaak mode rukt nu stevig op maar is niet meer oubollig of stoffig ,wel hip en vernieuwend.Opnieuw kan dit enkele euro’s meer kosten dan de ‘mainstream’, maar je bent groen, hip en origineel!
Wie heeft daar geen zin in?De luxe van je exclusief te voelen, het kan voor iedereen…Plaats je eigen fashion, je vintage kledij en accessoires op clickgaragebox (weldra running)Je vindt er best fans voor!
Tips: http://shop.ufo1299.nl/aanbieding_stoffen_en_lappen

voorraad beperkt
                              voor leuke lapjes stof vanaf 3 euro


Geen opmerkingen:

Een reactie posten